Raywell SHINE Filler Kit – Exkluzív Ajándék Dobozban + Ajándék Bontókefe

VAN
Raktárkészlet:
Raywell SHINE Filler Kit – Exkluzív Ajándék Dobozban + Ajándék Bontókefe
Raywell SHINE Filler Kit – Exkluzív Ajándék Dobozban + Ajándék Bontókefe
Raywell SHINE Filler Kit – Exkluzív Ajándék Dobozban + Ajándék Bontókefe
Raywell SHINE Filler Kit – Exkluzív Ajándék Dobozban + Ajándék Bontókefe
Raywell SHINE Filler Kit – Exkluzív Ajándék Dobozban + Ajándék Bontókefe
Raywell SHINE Filler Kit – Exkluzív Ajándék Dobozban + Ajándék Bontókefe
Válasszon!
12 998 Ft

!ÚJDONSÁG! ELÉRKEZETT A TE IDŐD! RAGYOGJ, AKÁR EGY SZTÁR!
EXKLUZÍV ÉS LIMITÁLT KIADÁSBAN a RAYWELL-HYALURON-SHINE FILLER KIT, most normál bontókefével mindössze 11.900,-Ft, nagyobb méretű bontókefével pedig 12.500,-Ft. Bővebb információért kattints a bontókefék nevére!
1. Normál bontókefe 15 cm-es 2.700 Ft
2. Professzionális bontókefe 18,5 cm-es 3.200 Ft
PROFESSZIONÁLIS ÉS LUXUS hajfeltöltő kezelés, amelynek az eredménye olyan mintha egy drága és előkelő szalonban jártál volna!
25%-kal ellenállóbb haj, már az első használat után
Természetes, fokozatosan felszabaduló HYALURONSAVVAL tölti fel a hajszerkezetet
Kollagéntermelést idéz elő, mely vastagítja, regenerálja és rugalmassá varázsolja a hajszálakat
Ezüst színű Pigmenttartalmával ragyogóan fényessé teszi a hajat
PLEX védelmi rendszerrel óvja a hajszálakat
Savas PH értéke által, azonnal zárja a kutikulákat
Azonnali hidratálás a haj számára
Három egyszerű lépés
Gubancmentes és egészséges hajkorona
A vékony és elgyengült hajszálak már a múlté
Regenerálja a sérült hajszerkezetet
Anti-Aging hatás a hajszálaknak és a hajhagymáknak
Részletek
Raywell Shine Filler Kit

Háromlépcsős – HYALURON feltöltő, hidratáló, EZÜST PIGMENTEKKEL ragyogást nyújtó, regeneráló, és PLEX védelmi rendszerrel ellátott, mely tulajdonságoknak köszönhetően a haj 25%-al ellenállóbb lesz, kollagéntermelést idéz elő, ANTI-AGING hatású, kutikula záró kezelés.

A Raywell Shine Filler alapja a természetes és fokozatosan felszabaduló hyaluronsav. A hyaluronsav nagy mennyiségű vizet képes megkötni a hajban, ezért a legszárazabb hajat is képes életre kelteni. Természetes kollagéntermelést időz elő, mely által megnövekszik a haj rugalmassága. A vékony és elgyengült hajszálakat megerősíti, ezzel biztosítva, hogy a haj egészségessé, fénylővé és élettel telivé váljon. Jelentősen megnöveli a haj szakítószilárdságát. A növényi keratinból felépülő CUTICLEX, avagy PLEX technológia képes megvédeni a hajat a külső környezeti hatások okozta roncsolódásoktól. Már az első használat után 25%-kal megnövekszik a haj ellenálló képessége. Védelmet nyújt a szélsőséges hőhatások okozta ártalmaktól (hajszárító, hajvasaló, napfény, szél, hideg). A benne lévő ezüst pigmentek ragyogást és csodálatos tükörhatást adnak a hajnak. A kezelés savas PH értékének köszönhetően záródnak a haj kutikulái, így egészséges és gubancmentes hajat kapunk végeredményként.

Három egyszerű lépés a ragyogó és egészséges hajért!
1. Shine Filler Sampon-Hyaluronsavval gazdagítva, Plex védelmi rendszerrel, Ezüst pigmentekkel, Savas PH értékű (150 ml)

Savas PH értéke által azonnal zárja a kutikulákat, így a haj azonnal gubancmentessé válik. Hyaluronsavval gazdagított sampon, így ennek következtében a haj nagy vízmennyiséget képes megkötni, melynek köszönhetően a haj hidratálttá és élettel telivé válik. A samponban található ezüst pigmentektől a haj ragyogóvá illetve tükörfényessé válik. A növényi keratinokból felépülő CUTICLEX védelmi rendszer azonnal 25%-kal ellenállóbbá teszi a hajat a környezet károsító hatásaival szemben és megnöveli a hajszálak szakítószilárdságát.

Használata: Mossuk meg alaposan a hajat a samponnal 2x, majd öblítsük ki!
2. Shine Filler Maszk- Hyaluronsavval gazdagítva, Plex védelmi rendszerrel, Ezüst pigmentekkel, Savas PH értékű (150 ml)

Hyaluronsavval gazdagított formula, melynek hatására a haj óriási vízmennyiséget képes megkötni, ezzel megnövelve a haj hidratáltságát, lágyságát, egészséges szerkezetét. Növeli a kollagén termelődését, így a haj rugalmassá válik. Megvastagítja a hajszálak átmérőjét, így a haj szakítószilárdságát már az első használat után 25%-kal növeli. Plex védelmi rendszere által óvja a hajat a környezet károsító hatásaival szemben. A maszkban található ezüst pigmenteknek köszönhetően a haj ragyogóvá és tükörfényessé válik. Savas PH értéke által azonnal zárja a kutikulákat, így a haj azonnal gubancmentessé válik.

Használata: A Shine Filler sampon használata után alkalmazzuk a Shine Filler maszkot! Masszírozzuk bele a hajba, hagyjuk hatni 3 percig, ezt követően pedig öblítsük ki! Szükség esetén használjuk 2x egymás után!
3. Shine Filler Szérum-Hyaluronsavval gazdagítva, Plex védelmi rendszerrel, Ezüst pigmentekkel, Savas PH értékű (80 ml)

Természetes, fokozatosan felszabaduló HYALURONSAVVAL tölti fel a hajszerkezetet. Kollagéntermelést idéz elő, mely vastagítja, regenerálja és rugalmassá teszi a hajszálakat. Anti-aging hatású szérum. Ezüst pigmentjei által ragyogó fényt kölcsönöz a hajnak. PLEX védelmi rendszerrel óvja a hajszálakat a külső környezeti hatásoktól. Savas PH értékének köszönhetően azonnal zárja a kutikulákat.

Használata: Törölköző száraz hajra alkalmazzuk a szérumot! Használat előtt felrázandó! Pumpáljunk a haj mennyiségének megfelelő adagot a tenyerünkbe, majd oszlassuk el a haj teljes hosszán, különösen figyelve a hajvégekre! Végül szárítsuk meg a hajat! Öblítést nem igényel!
Adatok
Cikkszám
1965101700154
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!