Cocochoco

A COCOCHOCO egy olyan professzionális termékcsalád, mely póthajra és saját hajra is alkalmazható. Nincs olyan területe, akár a póthaj ápolásnak, akár a saját haj ápolásának, amihez ne nyújtana széles termék kínálattal segítséget! Magyarországon is sok fodrászat alkalmazza professzionális kezelésekhez.

Ismerje meg a luxus szimbólumává vált márkánkat, a COCOCHOCOT!

A cocochocot Izraelből származik, a gyártó 1997-ben kezdte meg tevékenységét. Sikere a helyi adotságokra vezethető vissza, mivel Izraelben az átlagosnál magasabb a napsütéses órák száma, emiatt  nagyobb mennyiségben szívódnak fel vitaminok, ezek teszik lehetővé az egyedülálló minőségű alapanyagok felhasználását a  termékek előállításához.

A gyártó célja az volt kezdetben , hogy technológiailag fejlett, versenyképes, megbízható, és forradalmian új eljárást dolgozzon ki, melynek végeredménye a világon egyedülálló,de legalább is élvonalba tartozó ,luxustermék előállítása lett, amely képes egyetlen kezelés alatt, az igénybevett, sérült, festett, dauerolt, göndör vagy szőkített hajat tartósan kezelhetővé, egyenessé, és egészségesebbé,szebbé tenni.
Ma már több mint 25 éves gyártási, ellenőrzési, használati,valamint üzleti, terjesztési, tapasztalat is társul. A magas szintű, technológiailag vezérelt gyártási folyamat során a termékeknek a legszigorúbb ellenőrzési szempontoknak kell megfelelniük, mely garantálja, hogy professzionális és biztonságos termék kerüljön előállításra.

A többéves tapasztalat,visszajelzések, kutatások , a mindenkori igények ,elvárások nyomon követése, és az alkalmazott magas szintű és fejlett technológia összehangolt kombinációjából született meg a COCOCHOCO tartós hajegyenesítő, amely az Európai Uniós szabályoknak megfelelően nem tartalmaz :formaldehidet, összetevőinek köszönhetően pedig megóvja, táplálja, és újjáéleszti a haj teljes szerkezetét. A kezelés alapja a keratin jótékony hatása, ugyanis a keratin egy természetes anyag, amely a haj, bőr, köröm természetes alkotóeleme is, így képes helyreállítani a haj szerkezetét is.

A COCOCHOCO márka több prémium terméket is magában foglal, többek között a Szulfáttól, Sótól és Parabéntől mentes sampont, lúgos kémhatású mélytisztító sampont, balzsamot, tartós hajegyenesítés után (is) használható keratinos maszkokat, “Hagyd Benne” intenzív ápoló krémeket, és különböző, az egyedi igényeknek megfelelő hajterápiás olajokat.
A COCOCHOCO termékei eddig több mint 23 országban kerültek forgalomba. Magyarországon az eredeti COCOCHOCO termékeket hivatalosan kizárólag a Cocochoco-Raywell Hungary forgalmazhatja vagy viszonteladói.

Örömünkre szolgál, hogy a márka elismeréseként 2019-ben két termékünk is megkapta “Legjobb hajápoló” kategóriában a GLAMOUR Glammies “ÉV TERMÉKE” díját a szépségipar egyik legrangosabb nemzetközi “versenyeként” ismert, GLAMOUR Beauty Awards-on.