Officina Artigiana After Shave - 5 Oli Del Benessere borotválkozás utáni folyadék 100ml

VAN
Raktárkészlet:
Officina Artigiana After Shave - 5 Oli Del Benessere borotválkozás utáni folyadék 100ml
7 495 Ft
Érzékeny bőrűeknek, egyenesen Itáliából
Részletek

Officina Artigiana borotválkozás utáni- 5 oli del benessere 100ml

Az Officina Artigiana által gyártott borotválkozás utáni krém 80%-ban alkoholt tartalmaz.
A borotválkozás utáni krém általában 60-70% alkoholt tartalmaz, de az Officina Artigiana esetében a benne lévő magas illatkoncentráció miatt szükség volt az alkoholtartalom emelésére, hogy az illóolajok tisztaságban megfelelően oldódjanak.
Az Officina Artigiana borotválkozás utáni krém 15% illatot tartalmaz (szemben az általánosan használt 4%-kal).


Miért ezt válassza?
Az Officina Artigiana borotválkozás utáni illatanyaga rendkívül összetett, kifinomult, elegáns és sok szempontból innovatív az aromák ügyes és kifinomult feldolgozásának köszönhetően. Férfias és minden évszaknak megfelelő, a nyír, a fekete bors és az orchidea fejjegyein fejlődik, hogy a táncot a whiskyből, havannából és csípős sáfrányból készült acélszív felé nyitja. Zárásként a Toasted Barley finoman ül egy borostyán és guajakfa ágyon.
Elegáns kartoncsomagolásban aligha fogja nélkülözni ezt a strukturált Officina Artigiana borotválkozás utáni krémet minden lehetséges alkalommal; legyen szó egy kötetlen estéről vagy egy elegáns vacsoráról, diszkrét, de állandó jelenléte mindig vitathatatlan főszereplő lesz. Nyilvánvalóan borotválkozás utáni krémként is ajánljuk a használatát!

Adatok
Gyártó
Officina Artigiana Milano (ITA)
Cikkszám
19981544
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!