Cocochoco keratin hajregeneráló maszk minta 12 ml

VAN
Raktárkészlet:
Cocochoco keratin hajregeneráló maszk minta 12 ml
330 Ft
Egységár: 28 Ft/ml
Kifejezetten ajánljuk azoknak, akik átestek a COCOCHOCO Keratinos tartós hajegyenesítésen vagy a COCOCHOCO 4 Lépcsős hajújraépítésen és szeretnék megőrizni a hajegyenesítés hosszantartó hatását. Ezzel a keratinos maszkkal fokozatosan pótolhatod és bent tarthatod a keratint hajadban.

Részletek
Különleges formulájának köszönhetően megbirkózik a nagyon sérült haj helyreállításával is. Egészen a haj legbelső szerkezetéből kiindulva építi vissza a hajszálak fehérje szerkezetét, hogy újra rugalmas, fényes és káprázatos hajkoronával tündökölhess. A maszk magas gyártási technológiával rendelkezik, mely során semmilyen káros anyag nem került a termékbe. Tökéletes ápolást nyújt számodra is, ha póthajjal rendelkezel, ugyanis a felrakott haj fokozott ápolást igényel. Ezzel a keratinos maszkkal biztosíthatod tökéletes puhaságát, így hosszan élvezheted gyönyörű hajkoronád, emellett saját hajad ápoltságát is nagy mértékben javíthatod.

Ajánlott: minden hajtípusra, károsodott vagy erősen roncsolt hajra is, Cocochoco keratinos hajegyenesítés utáni hajápolásra, póthajjal rendelkezők számára. Használata: Használhatod hajmosás közben is végső lépésként. Használd nedves hajadra, hagyd hatni minimum 5-6 percet, majd öblítsd ki. Vagy hajmosás előtt fél vagy egy órával kend fel a haj teljes hosszára, vagy a sérült területekre és hagyd hatni, majd moss hajat.

SLS és Parabénmentes, vegán, állatokon nem tesztelték.

Adatok
Hajmaszk
Hajmaszk
Cikkszám
1965101700005
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!