Cocochoco keratin hajregeneráló maszk 500 ml

VAN
Raktárkészlet:
Cocochoco keratin hajregeneráló maszk 500 ml
11 000 Ft
Egységár: 22 Ft/ml
Kifejezetten ajánljuk azoknak, akik átestek a COCOCHOCO Keratinos tartós hajegyenesítésen vagy a COCOCHOCO 4 Lépcsős hajújraépítésen és szeretnék megőrizni a hajegyenesítés hosszantartó hatását. Ezzel a keratinos maszkkal fokozatosan pótolhatod és bent tarthatod a keratint hajadban.
Részletek
Különleges formulájának köszönhetően megbirkózik a nagyon sérült haj helyreállításával is. Egészen a haj legbelső szerkezetéből kiindulva építi vissza a hajszálak fehérje szerkezetét, hogy újra rugalmas, fényes és káprázatos hajkoronával tündökölhess. A maszk magas gyártási technológiával rendelkezik, mely során semmilyen káros anyag nem került a termékbe. Tökéletes ápolást nyújt számodra is, ha póthajjal rendelkezel, ugyanis a felrakott haj fokozott ápolást igényel. Ezzel a keratinos maszkkal biztosíthatod tökéletes puhaságát, így hosszan élvezheted gyönyörű hajkoronád, emellett saját hajad ápoltságát is nagy mértékben javíthatod.

Ajánlott: minden hajtípusra, károsodott vagy erősen roncsolt hajra is, Cocochoco keratinos hajegyenesítés utáni hajápolásra, póthajjal rendelkezők számára. Használata: Használhatod hajmosás közben is végső lépésként. Használd nedves hajadra, hagyd hatni minimum 5-6 percet, majd öblítsd ki. Vagy hajmosás előtt fél vagy egy órával kend fel a haj teljes hosszára, vagy a sérült területekre és hagyd hatni, majd moss hajat.

SLS és Parabénmentes, vegán, állatokon nem tesztelték.

Adatok
ean
7142702785014
Hajmaszk
Hajmaszk
Gyártó
Cocochoco
Cikkszám
1965101700004
Tömeg
500 g/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!