COLOR BLOCK SHAMPOO 275ml

VAN
Raktárkészlet:
COLOR BLOCK SHAMPOO 275ml
5 055 Ft
Egységár: 18 Ft/ml
Festést lezáró, színstabilizáló sampon.

Tisztítja és hidratálja a hajszálakat, stabilizálja a kozmetikai pigmenteket és megakadályozza kimosódásukat, megőrizve ezzel a szín élénkségét és intenzitását. Könnyen kezelhetővé, fényessé és élettel telivé varázsolja a hajat.

Aktív hatóanyagok: Vibrariche, tsubaki olaj, erdei gyümölcs kivonat
Részletek
ONCARE COLOR BLOCK SHAMPOO

Festést lezáró, színstabilizáló sampon.

Tisztítja és hidratálja a hajszálakat, stabilizálja a kozmetikai pigmenteket és megakadályozza kimosódásukat, megőrizve ezzel a szín élénkségét és intenzitását.

Intenzív hatású összetétele mélyen táplálja és gyógyítja a hajrostot, könnyen kezelhetővé, fényessé és élettel telivé varázsolja a hajat.

AKTÍV ÖSSZETEVŐK:

Vibrariche, tsubaki olaj, erdei gyümölcs kivonat


KINEK?

Fejbőrtípus: minden fejbőrtípus

Hajszín: minden festett, vagy szőkített hajszín

Hajtípus: minden hajtípus

Funkció: hajszín védelme, festett, vagy szőkített haj ápolása

HATÁSA:

a haj visszanyeri tápláltságát és erejét
a hajszín hosszú időn át megőrzi élénkségét és fényét
Tisztításhoz és a szennyeződések eltávolításához vidd fel a kellő mennyiségű ONCARE COLOR BLOCK SHAMPOO-t a benedvesített hajra. A fejbőrt gyengéden masszírozva habosítsd fel, majd alaposan öblítsd le. Kezeléshez ismételd meg a műveletet, végül alaposan öblítsd le.

ONCARE COLOR BLOCK A TARTÓS, RAGYOGÓ ÉS ÉLÉNK HAJSZÍNÉRT, ÉS AZ IGÉNYBE VETT FESTETT ÉS SZŐKÍTETT HAJ SZERKEZETÉNEK , EREJÉNEK ÉS ELLENÁLLÓKÉPESSÉGÉNEK HELYREÁLLÍTÁSÁRA.

Az ONCARE COLOR BLOCK festett és szőkített hajra tervezett termékcsalád. Ápolja a hajat, kíméletesen eltávolítja a szennyeződéseket, miközben védi, helyreállítja és mélyen erősíti az igénybe vett haj szerkezetét. Ideális a festett haj táplálására és védelmére.

Intenzív hatású összetétele mélyen táplálja és gyógyítja a hajrostot, megakadályozza a haj külső kutikula rétegének porozitását, miközben óvja a kozmetikai színt az oxidációs stressztől és a kifakulástól.

Az ONCARE COLOR BLOCK termékek használatával a haj visszanyeri tápláltságát és erejét, a hajszín pedig hosszú időn át megőrzi élénkségét és fényét.

ONCARE COLOR BLOCK TERMÉKCSALÁD TAGJAI:

EQUALIZING SPRAY
COLOR BLOCK SHAMPOO
COLOR BLOCK BALM
COLOR BLOCK MASK
COLOR BLOCK SPRAY

A NÉLKÜLÖZHETETLEN ÖSSZETEVŐK

TSUBAKI OLAJ: selymes, bársonyos, nem zsíros, erős antioxidáns hatású elixír, mely védelmet, ragyogást és azonnali kondicionálást biztosít. A fiatalság koncentrátuma.VITAMINDÚS BOGYÓS ERDEI GYÜMÖLCS KIVONAT: kiváló antioxidáns, szerves katalizátorként működik és bio-regeneráló hatóanyagokban gazdag. Hatására a haj puhává és fényessé válik.VIBRARICHE TECHONLÓGIA: hajfestési eljárásokhoz szabadalmaztatott összetétele ragyogóbbá és még tartósabbá teszi a hajszínt, mely idővel még élénkebbé válik. A kvaterner-ammóniumvegyület hatására a haj puhává, táplálttá és könnyen kifésülhetővé válik. Növeli a színtelítettséget és javítja a hajrostok állapotát.


KULCS ÖSSZETEVŐK

Vibrariche, tsubaki olaj, erdei gyümölcs kivonat
Adatok
Sampon
sampon
Cikkszám
1965101701023
Tömeg
275 g/db
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!