Nish Man Beard & Mustache szakáll és bajusz sampon 200ml

VAN
Raktárkészlet:
Nish Man Beard & Mustache szakáll és bajusz sampon 200ml
2024.09.24
Nish Man (TRK)
3 190 Ft
Egységár: 16 Ft/ml

Argán, jojoba, mandula, napraforgómag, oliva olaj

Részletek

Az ápolt és egészséges megjelenésű szakáll egyik abszolút elsőszámú követelménye a szakáll mindennapos és megfelelő tisztítása. Az egész napos igénybevétel és az állandó környezeti hatások miatt, a szakállban megdöbbentően sok baktérium és szennyeződés megtalálható. Mondanunk sem kell, hogy ez se nem higiénikus, sem pedig ápolt. 

A Nish Man szakállápolási termékei megszokottan öt féle olajat (argán, jojoba, mandula, napraforgómag, oliva olaj), valamint E- és B5-vitamint tartalmaznak. Ezek a válogatott összetevők mind-mind azt a célt szolgálják, hogy ápolják, védjék a szakállad és az arcbőrödet. Az E-vitamin a védelemért, míg a B5-vitamin pedig a regenerációért felel.

Főbb tulajdonságok:

  • Tisztít és ápol
  • Egészségessé teszi a szakálladat
  • Argán, mandula, jojoba, oliva, napraforgómag olaj hozzáadásával 
  • Tartalmaz még Aloe Verát, E-vitamint és B5-vitamint
  • Hidratálja és könnyen fésülhetővé varázsolja a szakállad
  • Parabén mentes készítmény 

Használat: Öblítsd át a szakálladat meleg vízzel, majd hossztól függő mennyiségű Nish Man Beard & Mustache Care Shampoo-t dolgozz bele a szakálladba alaposan. Mosd át, tisztítsd meg és végül használj kondicionálót befejezésként, hiszen a sampon tisztít, míg a balzsam ápol igazán.

Ajánlott a kondicionáló használatát követően Olajat és/vagy Balzsamot használni a tökéletesen ápolt megjelenésért. Meghálálja a szakállad a törődést.

Adatok
szállítási idő
1-2 munkanap
Gyártó
Nish Man (TRK)
Cikkszám
19980413
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!