Nish Man 2 Phase szakáll és haj kondicionáló Keratin Complex 400ml

VAN
Raktárkészlet:
Nish Man 2 Phase szakáll és haj kondicionáló Keratin Complex 400ml
2024.09.18
Nish Man (TRK)
3 990 Ft
Egységár: 9,98 Ft/ml

2 fázisú szakáll- és haj kondicionáló készítmény, keratin komplexxel (szalon kiszerelés)

Részletek

A Nish Man 2 Phase Beard & Hair Conditioner Keratin Complex a szakáll és a hajszálak kibontásához való kondicionáló készítmény. Regenerálja a száraz és sérült arcszőrzetet és a hajszálakat is, valamint fenntartja a megfelelő hidratálási szintet, simává és könnyen fésülhetővé teszi a hajat és a szakállat, használat után a különbség azonnal érezhető. A Keratin Complex újjáépíti az arcszőrzet és a hajszálak külső rétegét.

A keratin előnyei: Vízálló, kénben gazdag fehérje, amely a hajszálak, a haj és a köröm nélkülözhetetlen része. A keratin más fehérjékhez képest megemelkedett arányban tartalmaz ciszteint, amely rendkívül jót tesz a prémnek és a hajnak. Helyreállítja a hajszálakat, táplálja a hajat és nagyszerű megjelenést biztosít, a gyökerektől a hajvégekig.

Főbb tulajdonságok:

  • Kifejezetten a száraz és sérült hajra/szakállra fejlesztették ki 
  • Táplálja és ápolja a hajadat és a szakálladat is
  • Puhít és lazít 
  • Újjá és erőssé építi a szőr és a hajszálak külső rétegét
  • Kellemes férfias, sportos illat

Barbereink ajánlása: A velünk kapcsolatban álló Master Barberek instrukciói és tapasztalatai alapján: "Kiválóan puhítja még a legdurvább szakállakat is, könnyen fésülhetővé és formázhatóvá varázsolja, valamint beszáríthatóvá teszi a hajat és a szakállat egyaránt."

Minden napi használatra alkalmas.

Használat: Hajmosás és szakállmosás után alkalmazd! Jól rázd össze, majd fújd a törölközőszáraz szakállba vagy hajba. Ne mosd ki!

Hajra: Mosd meg a hajadat, használd a komplex hatás érdekében a Nish Man Pro-Hair Shampoo Keratin Complex sampon-t.  Bátran használj balzsam-ot is! A sampon tisztít a balzsam pedig ápol. A tiszta és törölközőszáraz hajadat permetezd be a kondicionálóval, majd szárítsd be. Végül pedig formázd stílusod szerint a kiváló minőségű és hihetetlenül változatos Nish Man hajformázókkal.

Szakáll: Az elv hasonló mint a fent említett haj esetén is. Tisztíts, ápolj a Nish Man haj és szakállápoló termékeivel. Akad itt is kifejezetten szakállra sampon és balzsam is. Miután megtisztítottad, töröld át alaposan és permetezd a szakálladra a kondicionálót, majd dolgozd át vele alaposan. Fésüld és formázd stílusod szerint a az 5 féle olajat és E-vitamint is tartalmazó Styling Balm segítségével.

Adatok
szállítási idő
1-2 munkanap
Gyártó
Nish Man (TRK)
Cikkszám
19980267
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!