Marmara Barber hajformázó por 20g

VAN
Raktárkészlet:
Marmara Barber hajformázó por 20g
Marmara Barber hajformázó por 20g
Marmara Barber hajformázó por 20g
Marmara Barber hajformázó por 20g
2024.09.18
Marmara Barber (TRK)
3 890 Ft
Egységár: 195 Ft/g

Volument is adó, minden hajtípusra

Részletek

A Marmara Barber Powder Wax egy prémium kategóriás hajformázó termék férfiak és nők számára. Az egyedülálló por textúráját egy különleges formula szerint fejlesztették ki, amely a "hajformázást" igazi styling élménnyé teszi.

A volumenpúder pehelykönnyű, és a por állagnak köszönhetően finoman és gazdaságosan oszlatható el a törölköző száraz vagy száraz hajon. A Marmara Barber Powder Wax egy klasszikus matt púder különleges tulajdonságokkal, amely nemcsak volument kölcsönöz a hajnak, de szárazsamponként is használható.

A Marmara Barber Powder Wax tökéletesen alkalmas világos színű hajra, kócos, porózus, sűrű, finom, töredezett, vékony szálú hajra, valamint normál hajtípusokra is. Nem szárítja a haj szerkezetét és folyamatosan nedvességgel látja el a tincseket a hajszálaktól a hajvégekig. Ez biztosítja azt, hogy a frizurád mindig frissnek és simának tűnjön, anélkül, hogy "nedves" hatást keltene. Mivel hajformázás közben apró púderpelyhek olvadnak bele a hajba, és biztosítják a szükséges mennyiségű nedvességet, ezáltal a haj egészségesnek és élettel telinek tűnik, és csökkenti a férfiak hajhullását is.

A Marmara Barber Powder Wax minden hajtípusnak és hajhossznak természetes és matt végeredményt nyújtó volument és textúrát biztosít.

Ha textúrát, volument vagy kontrollt szeretnél adni a hajadnak anélkül, hogy fehér foltokat vagy zsíros maradványokat tapasztalnál, ebben a termékben nem fogsz csalódni!

Adatok
szállítási idő
1-2 munkanap
Gyártó
Marmara Barber (TRK)
Cikkszám
19980252
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!