Marmara Exclusive Barber Eau De Cologne limitált kiadású borotválkozás utáni fertőtlenítő folyadék - Christmas 500ml

VAN
Raktárkészlet:
Marmara Exclusive Barber Eau De Cologne limitált kiadású borotválkozás utáni fertőtlenítő folyadék - Christmas 500ml
2024.09.20
Marmara Barber (TRK)
6 990 Ft
Egységár: 14 Ft/ml

Karácsonyi kiadás, fahéj vanília illattal (szalon kiszerelés)

Részletek

Marmara Exclusive Barber After Shave Lotion Eau De Cologne Limited Edition - Christmas - Ebben a limitált kiadású borotválkozás utáni fertőtlenítő folyadékban a fahéj és a vanília elvarázsol majd az újév melegségével, a legszebb emlékeidhez vezet, és lehetővé teszi, hogy gyönyörű és egyedi emlékeket gyűjts szeretteiddel.

Meleg környezetet teremt, így családoddal együtt élvezheted ezt a kellemes illatot, elfeledve az év stresszes és intenzív tempóját.

A borotválkozás utáni fertőtlenítő folyadék hűsíti, tisztítja és fertőtleníti a bőrt a nedves borotválkozás után. Megakadályozza a bőrpírt, a borotválkozás okozta égési sérüléseket, valamint a borotválkozás utáni pattanásokat az arcon. Minden bőrtípusra és napi bőrápolásra alkalmas.

Fűszeres, balzsamos borostyán - férfi illat! 

FŐBB ILLATJEGYEK
koriandermag, szegfűszeg rügyek
KÖZEPES ILLATJEGYEK
zime, gyömbér, olibanum
ALAPJEGYEK
labdanum, vanília, tonkabab, benzoin

A Marmara Barber különleges kiadásai lényegesen magasabb illóolaj tartalommal rendelkeznek, egy átlagos eau de cologne illóolaj tartalma 3%, míg a különleges kiadásoké 8%, így már eau de toilette-ként vagy eau de parfümként is használható, ami 6%-os. 

Tökéletes ajándék férfiaknak: Ez a professzionális after shave eau de cologne illat remek ajándékötlet érzékeny bőrű férfiaknak, akiknek fontos a megjelenésük.

Adatok
szállítási idő
1-2 munkanap
Gyártó
Marmara Barber (TRK)
Cikkszám
19980228
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!