Uppercut Sea Salt tengeri só hajformázó spray 150ml

VAN
Raktárkészlet:
Uppercut Sea Salt tengeri só hajformázó spray 150ml
6 290 Ft
Előformázáshoz vagy finish-ként is alkalmazható
Részletek

Hozzon létre laza, megélt megjelenést könnyedén, vagy hajszárítás előtti hajformázó termékként használható.

A Salt Spray egy súlytalan, folyékony termék, amely könnyű kontrollt biztosít a nyugodt, texturált tartás érdekében, miközben megőrzi a természetes felületet. Szórófesték-kannába csomagolva. Használja száraz hajon, hogy laza hajvéget hozzon létre, vagy vigye fel nedves hajra, hogy hajformázás előtti alapozóként működjön a nagyobb volumenért és a szárítás fokozott ellenőrzéséért.

Az Uppercut Deluxe Salt Spray-t olyan vásárlók ihlették, akik egyenesen a szörfözésről mentek a hajvágásra. A sós víznek köszönhetően a hajuk tökéletesen fel volt készítve a formázáshoz, megfelelő tartással és hullámosítással.

Az Uppercut Deluxe Salt Spray-t szándékosan úgy tervezték, hogy többfunkciós termék legyen. Egyedileg használható száraz hajon, hogy laza, megélt megjelenést hozzon létre könnyedén. Alternatív megoldásként vigye fel nedves hajára, hogy formázás előtti alapozóként működjön, hogy extra volument hozzon létre, és irányítsa a hajszárítást, mielőtt a kívánt Uppercut Deluxe hajformázó termékkel befejezné.

Stíluskalauz: Laza, megélt megjelenésre tervezték. Vigye fel nedves hajra, hogy hajformázás előtti alapozóként működjön, mielőtt szárítja, hogy extra volument és kontrollt biztosítson, mielőtt a kívánt Uppercut Deluxe Styling termékkel befejezné.

Mérete: 150 ml

Illat: citrus és fa

Alkalmazás: Pumpás flakonos hatás, könnyű permetezés. Nem aeroszol.

Utasítás:

Vigye fel nedves hajára, és hagyja természetes módon megszáradni a laza, nyugodt stílus érdekében, vagy szárítsa meg a nagyobb volumen érdekében, mielőtt befejezné az Uppercut Deluxe Styling termékkel.

A szándékosan többfunkciós terméknek tervezett Salt Spray célja, hogy magában foglalja a „friss a strandról” érzést, miközben modern összetevőkkel kombinálja, hogy segítse a hajformázási folyamatot.

Ezeknek az összetevőknek a hatása felerősödik, ha hőnek van kitéve, így a Salt Spray kiváló lehetőség formázás előtti alapozóként. A tartáskomplexum lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy növelje a térfogatot, miközben fenntartja a kontrollt, megkönnyítve a technikai formázást, így a haj tökéletes helyzetben van, és készen áll a befejező termék felvitelére.

Adatok
Gyártó
Uppercut Deluxe (AUS)
Cikkszám
19981467
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!