The Goodfellas' Smile Zero Savage borotválkozás utáni arcszesz (0% alcohol) 100ml

VAN
Raktárkészlet:
The Goodfellas' Smile Zero Savage borotválkozás utáni arcszesz (0% alcohol) 100ml
4 795 Ft
0%-os alkohol tartalmú, egyenesen Olaszországból
Részletek

The Goodfellas’ Smile borotválkozás utáni folyadék Savage Zero alkohol 100ml

A Goodfellas mosolya alkoholmentes borotválkozás utáni folyadékai olyan tanulmányok, kutatások és szenvedélyek eredményei, amelyek mindig a lehető legjobb minőséget és hatékonyságot garantálják ügyfelei számára.

Hogyan készül

A Goodfellas mosoly borotválkozás utáni folyadékai 95%-ban természetes összetevőkből készülnek: Organic Aloe Vera Gel, Boszorkánymogyoró és Parfüm (illat). Egyszerű, de összetett formula, kiegyensúlyozott és helyreállító a bőr számára.

Ez a borotválkozás utáni folyadék napi bőrtáplálóként is hatékony, enyhíti a borotválkozás utáni bőrpírt és kellemes illatú egész nap.

Az illat

A Goodfellas mosolygó borotválkozás utáni folyadékai meglepően illatosak és tartósak, és illatuk késő estig könnyen megmarad.

A Solo a Goodfellas termékcsalád egyik legnépszerűbb illata. Merész kompozíció, tele egyéniséggel, amely a mandarin és az indiai szantálfa intenzitásával keveredő megfoghatatlan jegyekkel kezdődik. Egyedül ugyanolyan csábító és bájos, mint a férfiak, akik viselik.

Illatpiramis

  • Felső jegyek: Bergamott, citrom, zöld
  • Szívjegyek: Lila, jázmin, földes, ibolya, rózsa
  • Alapjegyek: Borostyán, fás, cédrus, pézsma, széna

A Csomagolás

Megtisztelő elismerés illeti a rendkívüli csomagolást, forró ezüst nyomattal. Ajándékötletként tökéletesek, már a viselet előtt is javítják a termék minőségét.

INCI: Hamamelis Virginiana (boszorkánymogyoró) levélvíz, Aloe Barbadensis levéllé, parfüm (illat), limonén, alfa-hexil-fahéj-dehid, linalool, citronellol.

Használat előtt jól rázza fel

Adatok
Gyártó
The Goodfellas' Smile (ITA)
Cikkszám
19980560
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!