Raywell Direkt Pigment Peroxidmentes Tartós Színező Gél

VAN
Raktárkészlet:
Raywell Direkt Pigment Peroxidmentes Tartós Színező Gél
Raywell Direkt Pigment Peroxidmentes Tartós Színező Gél
Raywell Direkt Pigment Peroxidmentes Tartós Színező Gél
Raywell Direkt Pigment Peroxidmentes Tartós Színező Gél
Raywell Direkt Pigment Peroxidmentes Tartós Színező Gél
Raywell Direkt Pigment Peroxidmentes Tartós Színező Gél
Raywell Direkt Pigment Peroxidmentes Tartós Színező Gél
Raywell Direkt Pigment Peroxidmentes Tartós Színező Gél
Választható színek
4 600 Ft
Egységár: 31 Ft/ml
A Raywell Direkt Pigment gyönyörű élénk színű pigmenteket tartalmazó gélkrém, mely anélkül képes színezni a hajat, hogy károsítaná azt.
Ez a gélkrém oxidálószer mentes, így a pigmentek nem jutnak be a haj belsejébe.
Nem nyitja a haj szerkezetét, így a hajszál egészséges marad, nem roncsolódik, mint a hagyományos hajfestékeknél, ahol lúgos kémhatás jön létre a hajfestés során.
A termék kifejezetten savas kémhatású, tehát zárja a haj cuticuláit, ezzel is elősegítve a haj egészségének fenntartását.

Raywell Direkt Pigment- Gélkrém, színező hatású pigmentekkel, oxidálószer mentes, Argánnal és keratinnal, Savas Ph

10 DB VAGY AFELETTI MENNYISÉG VÁSÁRLÁSA ESETÉN AJÁNDÉK SZÍNSKÁLA ALBUM!!! – kérjük írd nekünk megjegyzésbe igényedet az albumra!
Részletek
RAYWELL LEGÚJABB GÉL ÁLLAGÚ DIREKT PIGMENTJE 16 KÜLÖNBÖZŐ SZÍNNEL! A SZÍNEZŐ TARTÓSSÁGA 6-8 MOSÁS! KISZERELÉS 150 ML
10 DB VAGY AFELETTI DIREKT PIGMENT GÉL VÁSÁRLÁSA ESETÉN EGY SZÍNSKÁLA ALBUMMAL AJÁNDÉKOZUNK MEG!!!! – kérjük írd nekünk megjegyzésbe igényedet az albumra!


A Raywell Direkt Pigment, gyönyörű élénk színű pigmenteket tartalmazó gélkrém, mely anélkül képes színezni a hajat, hogy károsítaná azt. Ez a gélkrém oxidálószer mentes, így a pigmentek nem jutnak be a haj belsejébe. Nem nyitja a haj szerkezetét, így a hajszál egészséges marad, nem roncsolódik, mint a hagyományos hajfestékeknél, ahol lúgos kémhatás jön létre a hajfestés során. A termék kifejezetten savas kémhatású, tehát zárja a haj kutikuláit, ezzel is elősegítve a haj egészségének fenntartását. A savas kémhatás, a (az előbb említett lúgos kémhatású hajfestékekkel ellentétben), zárja a haj kutikuláit, így az hidratált marad, nem szárad ki és nem törik le.

A direkt pigmentek, mint ahogy a nevéből is kiderül, közvetlenül a hajszálak külsején tapadnak meg, így létrehozva a kívánt hajszínt. A gélkrémet nem szükséges keverni más termékekkel, önmagában használható. Oxidálószer mentes! A különböző színek keverhetőek is, valamint hozzá keverhető a hagyományos hajfestékhez, hogy még egyedibb és élénkebb színt hozzunk létre.

A gélkrém kondicionáló tulajdonságát a hozzá adott Argán olajnak, illetve Keratinnak köszönheti.

Argán olaj: Helyreállítja a töredezett hajvégeket, puhábbá és selymesebbé varázsolja a hajat, segíti a haj növekedését, valamint védi a káros környezeti hatásoktól.

Keratin: Egészen a haj legbelső szerkezetéből kiindulva építi vissza a hajszálak fehérje szerkezetét, hogy újra rugalmas, fényes és káprázatos hajkoronát kapjunk. Helyreállítja a legsérültebb hajszerkezetet is.

A direkt pigment gélkrém tartóssága: 3 hét (6-9 mosás, de ez függ a haj állapotától is, illetve a felhasználási módszertől is)

17 gyönyörű szín közül válogathatunk! A direkt pigment gélkrémet 80%-os száraz hajon alkalmazzuk, melyet közvetlenül felvihetünk a hajra. A gélkrém használata előtt egy savas kémhatású samponnal javasolt megmosni a hajat, valamint a termék használata után, javasolt a szulfát- és parabénmentes sampon és kondicionáló használata. Erre a célra tökéletes szolgálatot nyújtanak a Raywell BIO samponjai és kondicionálói.

Többféle alkalmazási módszer közül választhatunk:

Szőkített hajon (9/10 árnyalat)
A legtökéletesebb színt a szőkített hajon érhetjük el. Mossuk meg a hajat egy savas kémhatású samponnal. Tökéletes választás a Raywell BIO termékei, melyek savas kémhatásúak, szulfát- és parabénmentesek. 80%-os száraz hajon alkalmazzuk a gélkrémet, melyet közvetlenül felvihetünk a hajra. Egyenletesen oszlassuk el a gélkrémet, ecset, illetve fésű segítségével, majd hagyjuk hatni a kívánt ideig. Végezetül alaposan öblítsük ki és mossuk meg a hajat egy savas kémhatású samponnal, amely szulfát- és parabénmentes!

-10perc hatóidővel a haj pasztell tónust kap

-20perc hatóidővel erősen pigmentált hajszínt kapunk. Hajszárírtó vagy búra használatával, a hatóidő lerövidíthető 20 percről 12 percre.Hajszín megerősítése, vagy újrapigmentálása két alkalmazás között (természetes vagy festett hajra)
Mossuk meg a hajat egy savas kémhatású samponnal. Tökéletes választás a Raywell BIO termékei, melyek savas kémhatásúak, szulfát- parabénmentesek. 80%-os száraz hajon alkalmazzuk a gélkrémet, melyet közvetlenül felvihetünk a hajra. Egyenletesen oszlassuk el a gélkrémet, ecset, illetve fésű segítségével, majd hagyjuk hatni a kívánt ideig. Végezetül alaposan öblítsük ki és mossuk meg a hajat egy savas kémhatású samponnal, amely szulfát- és parabénmentes!

Hatóidő: 10 perc, mely 8 percre lerövidíthető hajszárító vagy búra használatával.

Tartóssága ebben az esetben 2 hét!Előpigmentálás
Száraz hajra kenjük a gélkrémet, majd folytassuk a hajfestést a szokásos módon.

Kiszerelés: 150ml

17 féle gyönyörű élénk szín közül választhatunk:

-Fekete

-Ibolya

-Ciklámen

-Rézvörös

-Rózsaszín

-Cseresznye

-Narancs

-Réz

-Világos barna

-Bézsszőke

-Barna

-Csokoládé

-Kávé

-Kék

-Zöld

-Sárga
Adatok
Cikkszám
1978012900078
Tömeg
150 g/db
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!