Officina Artigiana After Shave - Narjan borotválkozás utáni folyadék Nőknek 100ml

VAN
Raktárkészlet:
Officina Artigiana After Shave - Narjan borotválkozás utáni folyadék Nőknek 100ml
7 495 Ft
Egyenesen Itáliából, csábító és ellenállhatatlan illat a Női nem számára
Részletek

Officina Artigiana borotválkozás utáni Najran 100 ml

A Najran erős, provokatív és lázadó: egy merész aromájú illat, amely a fás-füstös illatcsoportba tartozik, de képes túllépni a normákon, újakat létrehozni, ami különc, titokzatos, lüktető, művészi és csábító köszönetet eredményez. Hedione lenyomatára és mindenre, ami nem szokványos. A Hedione egy olyan molekula, amely a parfümkészítményekbe kerülve stimulálja az agy azon területeit, amelyek kapcsolódnak az élvezethez és a libidóhoz. A Hedione a csábítás illata, a képzelőerőt egy utazásra viszi, amely a személyiség történetét meséli el. Nem véletlen, hogy még a görög mitológiában is Hedone az érzékiség gyönyörű istennője, akiről a folyadék a nevét kapta.
Az Officina Artigiana Najran borotválkozás utáni folyadék lendületes és férfias eszencia, ugyanakkor csábító és ellenállhatatlan a női nem számára.

Illat piramis

  • Fejjegyek: Cistus
  • Szívjegyek: dohány, ibolya
  • Alapjegyek: pézsma, labdanum, szürke borostyán, cédrusfa, szantálfa

Összetevők: alkohol Denat. Aqua (víz), parfüm (illat), metil-dihidrojazmonát (HEDIONE), poliszorbát 20, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, mentol, dimetikon kopoliol, tetranátrium EDTA, izoeugenol, limonén.

Adatok
Gyártó
Officina Artigiana Milano (ITA)
Cikkszám
19981546
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!